Access Consciousness®

Access Consciousness® is een prachtige verzameling pragmatische tools en processen die je helpen om meer bewust te zijn in het dagelijks leven en die je bekrachtigen om het leven te hebben waar jij energie van krijgt. Het betekent letterlijk ‘Toegang tot je Bewustzijn’. Het is ontworpen om jou te helpen het leven te creëren waar jij naar verlangt. 
In mijn praktijk werk ik als coach, numeroloog, Access Bars & Body process practitioner en Access Bars facilitator.

Mocht je direct nieuwsgierig zijn naar mijn aanbod, dan kun je via onderstaande afbeeldingen hierover meer te weten komen. 
Wil je eerst graag uitgebreidere info, scrol dan verder naar beneden…

Mijn aanbod rondom Access Consciousness

In 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met Access Consciousness. Ik onderging een Access Bars behandeling die heerlijk ontspannend was, maar meer dan dat was het op dat moment niet. ‘De harde schijf van mijn computer was opgeschoond’ werd mij verteld en wat ik er nu zelf weer opzette was aan mij. Oké maar wat nu? Wat kon ik hier zelf aan doen?
In de weken daarna werd ik mij langzaam maar zeker bewust dat ik zelf invloed had op wat ik toeliet in mijn systeem én hoe ik gedachten, emoties, gevoelens kon loslaten. Voor het eerst in mijn leven kon ik die vreselijke onrust in mij, die er soms ineens was, zelf laten verdwijnen in minder dan een seconde!!! Wauw dat was de ommekeer! Vanaf dat moment besloot ik regelmatig een Access Bars sessie te ondergaan en direct een training te volgen, zodat ik mijn bewustzijn nog groter kon maken en ik een nog grotere bijdrage voor mijzelf, mijn omgeving en mijn cliënten kon zijn.

Access Consciousness

Reken af met een vol hoofd, overprikkeling, piekeren, stress, onrust, (faal)angst, depressies, slaapproblemen, een negatief zelfbeeld en al dat andere dat jou in de weg staat om te genieten van het leven zoals jij dat wilt. 

Door een Access Bars behandeling te ontvangen, geef je je lichaam de mogelijkheid om datgene los te laten wat jou niet meer dient. Dit klinkt misschien zweverig, maar niets is minder waar.
Door de aanraking van 32 punten op je hoofd, vindt er een elektrische ontlading plaats en kunnen opgeslagen gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames, etc, die jou niet meer dienen, vrijkomen en losgelaten worden.

Uit onderzoek is gebleken dat door de Access Bars de hersengolven vertragen tot een theta toestand. Dit is de staat van waaruit je in staat bent om onbewust heel veel los te laten. De wetenschap vertelt ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ovaal-vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke ronde vorm. Dit genereert gezondheid in het lichaam. >>> lees meer hierover

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van een computer. In de loop der jaren staat er heel veel ‘rommel’ op deze schijf. Zodra je op de DELETE knop drukt schoont je computer mooi op en is er ruimte voor nieuwe informatie en verandering.

Access Bars is voor jong en oud. Baby’s, kinderen, jong-volwassenen, volwassenen, zwangeren en bejaarden kunnen moeiteloos zonder problemen of beperkingen de voordelen ervaren van deze mooie therapievorm.

Kijk hieronder maar eens bij mijn aanbod.

Wil je graag eerst enkele ervaringen lezen? Klik hier https://www.topinbalans.nl/testimonials/

Access Consciousness
Access Consciousness
Access Consciousness
Access Consciousness
Access Consciousness

Wil je nog veel meer weten over Access Consciousness®? Kijk maar eens op de Nederlandse Access Consciousness website.