Lekker in je vel

ontspannen – genieten – loslaten – energie – jezelf zijn

Gewoon doorgaan… (dat kon ik heel goed en soms is het nog een uitdaging voor mij om het even rustiger aan te doen)

Ik ging vooral door met…

 

 • lief gevonden willen worden
 • over mijn grenzen laten gaan
 • altijd voor een ander klaarstaan
 • geen “nee” durven/kunnen zeggen
 • de ander belangrijker maken dan mijzelf
 • een masker opzetten om zo mijn kwetsbare Judith niet te hoeven laten zien
 • muren om mij heen optrekken
 • conflicten vermijden
 • signalen van mijn lichaam niet serieus nemen
Bij mij zorgde dit voor innerlijke onrust, spanning, weinig energie, moe, verkramping en uiteindelijk zelfs fysiek helemaal uit balans.
Ik maakte de ander of de situatie verantwoordelijk voor hoe ik mij voelde. Dan waren het de lange vergaderingen op het werk de oorzaak van mijn hoofdpijn, de moeheid de schuld van al die verjaardagen en geen tijd voor mijzelf hebben, etc.

Nu weet ik dat IK de enige ben, die verantwoordelijk is voor hoe ik mij voel. Zowel mijn gedachten, gedrag als gevoel worden door mijzelf bepaald en door niemand anders. Dit maakt het leven zoveel makkelijker en leuker!

Herken jij jezelf hierin?

 • Ik zit helemaal niet lekker in mijn vel
 • Ik voel me regelmatig gespannen
 • Ik heb een onrustig gevoel van binnen
 • ik vind het lastig om ‘nee’ te zeggen en voor mijzelf te kiezen
 • Ik ben onaardig voor mijn omgeving, kan niets hebben
 • er zijn in het verleden situaties geweest waar ik nu nog last van heb
 • ik wil het anders doen maar weet niet hoe

Zou het niet geweldig zijn als alles leuker, lichter en fijner wordt?

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Jij (weer) lekker in je vel zit?
 • Jij doet wat je wilt doen?
 • Jij trouw blijft aan jezelf?
 • Jij in je eigen kracht staat?
 • Jij je eigen gevoelens en signalen serieus neemt?
 • Jij een leuker en lichter leven leidt?
              Jij écht geniet!

Ik kijk anders tegen de dingen aan

Judith helpt je om eventueel anders over bepaalde dingen te gaan denken. De gesprekken heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik ben nu anders tegen dingen aan gaan kijken dan wat ik voorheen deed. Ook heb ik door de gesprekken meer zelfvertrouwen gekregen en geleerd dat ik voor me zelf mag opkomen. Daarnaast is het belangrijk dat je voor ogen hebt, wat voor JOU belangrijk is en niet voor een ander.

Vrouw 20 jaar

Ik heb nu meer zelfvertrouwen

Ik heb de coaching bij Judith als zeer waardevol ervaren. Het gaf mij meer inzicht in de relatie met mijn zoon en partner. Vol vertrouwen heb ik stappen gezet en ik weet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor hoe ik mij voel. Het belangrijkste is dat ik meer balans heb gevonden en nu meer plezier heb in de dingen die ik doe.
Judith is rustig en betrokken en luistert aandachtig. Ze geeft mij het gevoel dat ik er mag zijn zoals ik ben. Ze laat je in je waarde en dat heeft mijn zelfvertrouwen versterkt. Ze durft zichzelf ook kwetsbaar op te stellen en dat geeft vertrouwen.
Judith bedankt voor je support!

Vrouw 55 jaar

Wil jij ook lekker in je vel zitten?

(Meld je dan aan voor het ‘Lekker in je vel’ traject!
Lekker in je vel bestaat uit totaal 5 sessies, waarvan coachsessies en minimaal 1 Access Bars. De tijdsduur per sessie varieert van 60 – 120 minuten)
In het eerste gesprek maken we jouw hulpvraag helder en gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.
In de andere gesprekken gaan we werken aan dit gewenste resultaat.
Je ontvangt ook een Access Bars sessie, die ervoor zorgt dat je even helemaal kunt ontspannen, loslaten en genieten.

Na elke sessie, behalve na de Access Bars, schrijf jij een reflectieverslag en krijg je opdrachten mee, zodat je bewust aan de slag gaat om je doel te behalen.

Jouw investering € 490,– 

Wees lief voor jezelf en gun jezelf een leuker en lichter leven

Ja maar …

 • Kan jij mij resultaat garanderen? De sessies die ik geef zijn zeer succesvol. Het uitgangspunt is dat jij het beste uit jezelf haalt, de regie in eigen handen neemt en gebruik maakt van al jouw interne hulpbronnen.
 • Moet ik alles vertellen? Nee hoor. Het gewenste resultaat kan ook bereikt worden zonder op de inhoud in te gaan.
 • Hoe weet ik of het tussen ons ‘klikt’? Vraag een gratis mini-sessie per Skype aan. Ik maak graag kennis met je.

Wil je wel lekkerder in je vel zitten, maar niet praten? Dat kan ook!

Bij mij hoef je NIET te praten…

Naast coaching geef ik een Access Bars behandelingen, waarbij je alleen maar hoeft te liggen en ontvangen. Access Bars is een methode om innerlijke onrust, een vol hoofd, spanning, etc. los te laten.
Kijk voor meer info op https://www.topinbalans.nl/access-bars/

Voor jezelf kiezen begint hier

Op dit traject zijn de Algemene voorwaarden 2021 van toepassing.