Wat cliënten zeggen over de sessies bij mij…

Access Bars | Numerologie | Coaching | Training

Na 2 behandelingen hadden we onze ‘oude’ zoon weer terug

Mijn zoon is een jongen van perfectie. Hij is zeer prestatiegericht, doet er veel voor en het leren gaat hem makkelijk af.

Twee weken voor de examens veranderde zijn gedrag:
Hij werd steeds stiller en kon nog maar aan 1 ding denken; dat hij zou zakken voor het examen terwijl hij met allemaal zevens en achten het examen in ging.
Een week voor zijn examen werd hij er geestelijk en lichamelijk ook ziek van. Hij kon niet meer werken, ging overgeven, lag alleen nog maar in bed en had nergens meer zin aan, zelfs niet meer afspreken met zijn vrienden.

Hij vertelde mij altijd wel hoe hij zich voelde en daar praten we dan veel over, maar het gevoel van hem kon ik niet wegpraten. Ook wandelen in het bos was niet meer voldoende.
Als moeder doet je dit zeer, want je staat machteloos en ik kon hem niet helpen om zijn gevoel weg te nemen.

We hebben Judith ingeschakeld en na 2 behandelingen hadden we onze ‘oude’ zoon weer terug die nu wel in zichzelf ging geloven.

De behandeling heeft hem opgeleverd dat hij weer vrolijk was en niet alleen maar aan de angsten moest denken dat hij zou zakken voor het examen.
Hij kreeg rust in zijn gedachten en kon weer normaal leren en leerstof tot zich nemen.
Fysiek was hij weer ‘gezond’, niet ziek zijn van de gedachten.
Hij ging weer werken en met zijn vrienden afspreken. 

Wij zijn heel blij dat Judith op ons pad is gekomen.

Moeder van 16 jr zoon

Een hele bijzondere, fijne en mooie ervaring

Ergens in 2018 hoorde ik over het fenomeen “Access Bars” behandelingen. Via Facebook kwam ik er achter dat mijn nichtje deze behandelingen gaf. Toen was de stap snel gezet.
Vooraf had ik totaal geen verwachtingen, ik liet het wel over me heen komen.

Judith is een hele warme persoonlijkheid en stelt je direct op je gemak.

Nadat we even hadden bijgekletst mocht ik plaatsnemen op haar behandeltafel. De behandeling zelf is mega ontspannend en relaxed.

Na de behandeling leek het alsof er meer ruimte in mijn hoofd zat. Waar normaliter het gepieker begon, nadat ik mijn ogen had geopend, kwam er nu eerst heel veel rust en ruimte en de pieker dingen welke er kwamen leken veel meer te zijn afgevlakt en niet meer zo op de voorgrond.

Een hele bijzondere, fijne en mooie ervaring…… ik kan het iedereen aanraden!

Ik kom snel weer bij je terug! 

Bianca

veranderingen die ik eerst niet voor mogelijk had gehouden, hebben echt plaatsgevonden (zo bijzonder)?

Aangezien ik zelf een aantal Access Bars behandelingen heb gehad bij Judith, smaakte dit naar meer en heb ik me aangemeld voor de Access Bars Class.

Ik had er ontzettend veel zin in en heb het op mij af laten komen zonder verwachtingen.

Access Bars heeft mij meer rust en bewustzijn gebracht in de zin van, wat is er mogelijk …?
Heerlijk al die Tools die er worden aangereikt en ik wilde ze het liefst ook meteen allemaal toepassen ?daarom ook heel erg blij met het Bars Handboek want zo kan je alles nog eens rustig doornemen. De Access geven is een kwestie van veel oefenen en doen.

Ik kan terugkijken op een mooie en bijzondere dag die ook weer veel teweeg heeft gebracht bij mij. Ik was de dagen erna niet leuk en snel geïrriteerd maar ondertussen is er weer balans en een paar veranderingen die ik eerst niet voor mogelijk had gehouden, hebben echt plaatsgevonden (zo bijzonder)?.

Judith kan ik omschrijven als een warme, lieve, en vriendelijke persoonlijkheid die alles heel goed kan verwoorden en onderbouwen. Haar prettige stem geeft zoveel rust, wat ik als erg fijn heb ervaren tijdens deze Class.

De locatie was meer dan oké een hele mooie ruimte en heerlijk in het buitengebied van Markelo. Er werd vermeld dat het een eenvoudige lunch was maar niets is minder waar het was een zeer uitgebreide en niet te vergeten verzorgde lunch!

José

’s Nachts lag ik regelmatig wakker… 

De afgelopen weken heb ik bij Judith 3 Access Bars behandelingen gehad. Ik had op mijn werk een nare ervaring gehad die ik maar niet kon loslaten; ‘s nachts lag ik er geregeld wakker van.

Ik had in het voorjaar het artikel in de krant gelezen over de  Access Bars behandelingen die Judith geeft (artikel bewaard omdat ‘loslaten’ mij erg aansprak!) en ik heb Judith gebeld voor een afspraak.

De eerste behandeling (met intake) duurde 1,5 uur, de volgende 2 elk een uur. Je ligt op de behandeltafel, lekker warm onder een deken en je mag heerlijk ontspannen. Judith raakt licht je hoofd op verschillende punten aan. Soms stelt ze een vraag.

Wat merk je van de behandeling? In het begin was mijn hoofd vol gedachten, je denkt van alles maar gaandeweg de behandeling werd dat minder. Heel bijzonder. Soms voelde ik mezelf warm worden.

Na de eerste behandeling heb ik vooral de eerste nachten heerlijk geslapen. Ik merkte dat de nare ervaring meer naar de achtergrond ging. Dat werd na de 2e en 3e behandeling steeds meer. Ik kan nu zeggen dat ik er geen last meer van heb.

 Judith is een warme persoonlijkheid, betrokken en zonder oordeel.

Ik ben blij dat ik een afspraak bij haar heb gemaakt; het heeft me weer rust in mijn hoofd gebracht en met de ‘handvaten’ die zij me heeft aangereikt kan ik weer verder.

Dankjewel Judith!

Ineke

Ik heb nu meer zelfvertrouwen

Ik heb de coaching bij Judith als zeer waardevol ervaren. Het gaf mij meer inzicht in de relatie met mijn zoon en partner. Vol vertrouwen heb ik stappen gezet en ik weet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor hoe ik mij voel. Het belangrijkste is dat ik meer balans heb gevonden en nu meer plezier heb in de dingen die ik doe.
Judith is rustig en betrokken en luistert aandachtig. Ze geeft mij het gevoel dat ik er mag zijn zoals ik ben. Ze laat je in je waarde en dat heeft mijn zelfvertrouwen versterkt. Ze durft zichzelf ook kwetsbaar op te stellen en dat geeft vertrouwen.
Judith bedankt voor je support!

Vrouw 55 jaar

Eerst Access en nu ook Numerologie… Wauw!

Sinds vorig jaar kom ik af en toe bij Judith voor een Access Bars behandeling. Ik las in de krant dat Judith deze bijzondere behandeling aanbood en ik wilde heel graag af van het drukkende gevoel in mijn hoofd die ervoor zorgde dat ik altijd moe was.

Al tijdens de eerste behandeling merkte ik dat er wat veranderde in mijn hoofd. Het leek alsof er gordijntjes werden opgetrokken, waardoor ik dat drukkende gevoel, een enorme last, niet meer voelde.
Soms speelt dat gevoel toch langzaam weer op en dan ga ik weer naar Judith.

Judith heeft mij geleerd wat ik zelf kan doen om die zwaarte in mijn hoofd niet toe te laten en dat heeft ook voor veel bewustwording gezorgd. Ondertussen ben ik een hele nare periode redelijk goed doorgekomen en daar hebben de tools die Judith mij aangereikt heeft en de eerdere Access Bars behandelingen een grote bijdrage in gehad. Dit zou ik eerder voor onmogelijk hebben gehouden.

Laatst toen ik in de wachtkamer zat, las ik dat zij ook Numerologie sessies geeft. Ik had hier al meer over gehoord en gelezen, was erg nieuwsgierig en heb hiervoor een afspraak gemaakt.

Het was heel interessant. Wat een bevestiging van wie ik ben! Hoe ik reageer op anderen, wat ik meestal doe en juist niet doe en bovenal wat ik kan veranderen om nog dichter bij mezelf te blijven, waardoor ik me nog fijner kan gaan voelen.

De Numerologie sessie was meer dan ik verwacht had. Wauw wat een herkenning en erkenning voor wie ik ben. En wat een inzichten heb ik mogen ontvangen! Na afloop kreeg ik een heel naslagwerk mee en kaartjes met korte samenvattingen, zodat ik hier thuis nog eens rustig naar kan kijken.
Ik ga de dingen nu anders bekijken, leg mijn focus op enkele aandachtspunten en ben benieuwd wat mij dat weer gaat brengen.

Ik heb al meerdere mensen Judith aanbevolen. Judith is een liefdevol en warm persoon, ze heeft oor voor iemands verhaal en kan een enorme bijdrage zijn in iemands ontwikkeling.

Lia

Alle negativiteit stroomt uit mijn hoofd

Een tijd geleden zat ik niet lekker in mijn vel, het leven voelde zwaar en ik had last van de negativiteit uit mijn omgeving.

Het is bijna niet te bevatten, maar de negativiteit van anderen trek ik mij niet meer aan. Wat anderen denken en zeggen kan ik makkelijker naast mij neerleggen. Ook slaap ik veel beter, Het piekeren’s nachts is veel minder.

Zodra Judith mijn hoofd aanraakt is het alsof er een ventieltje opengaat en alle negativiteit uit mijn hoofd stroomt.

De Access Bars sessie én dat wat Judith mij aangereikt heeft werken super!

Betsie

De Numerologie sessie heeft mij geholpen om mijzelf nog beter te begrijpen

Ik heb in november 2019 een Numerologie sessie bij Judith van Top in Balans ontvangen. Jaren geleden heb ik wel eens gelezen over numerologie maar hier niets mee gedaan. Blijkbaar was het nu wel mijn tijd!

Judith heeft heel duidelijk mijn numerologie met betrekking tot mijn geboortedatum uitgelegd en ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet. Wat heeft het mij gebracht? Het heeft mij geholpen om mezelf nog beter te begrijpen: bijv. meer mag loslaten en de energie van een ander bij de ander mag laten.

Wat ook fijn was om op het laatst de geboortegetallen van mijn man en dochter naast die van mij te leggen en heb daardoor een paar handvatten gekregen om elkaar nog beter te begrijpen en hoe ik deze kan toepassen. Ik heb een sessie van 1 uur gehad en de uitslag klopt als een bus.

Monique

Nooit geweten dat je geboortedatum zoveel informatie over jezelf kan geven

Ik vond het heel erg leuk om van Judith een numerologie sessie te ontvangen. Ik was benieuwd wat ik te horen zou krijgen temeer omdat ik al een tijdje niet zo lekker in mijn vel zit en er in onze gezinssituatie regelmatig veel stress is.

Wat ik heel prettig vind is dat zij zoveel rust uitstraalt. Ik werd daar zelf ook rustiger van. En wat ze vertelde, daar kon ik mij wel in vinden. Soms waren het échte eyeopeners en soms zet het je ook aan het denken. Nooit geweten dat je geboortedatum zoveel informatie over jezelf kan geven!

Judith nam alle tijd en gaf zelfs meer info dan waar ik voor kwam. Ook het meedenken met onze gezinssituatie en de dingen waar wij tegenaan lopen, de aandacht en het echt gehoord voelen. De info die ze later per app nog gaf….superlief!

Ook de informatiekaartjes die ik meegekregen heb. Zó leuk om later op een rustig moment nog eens naar te kijken.

Judith. ik zou jou zeker aanraden, je hebt het hart op de goede plaats! 

Karin

Vrij snel voelde ik rust in mijn hoofd

Via een vriendin kreeg ik het telefoonnummer van Judith en wat ben ik blij dat ik contact met haar opgenomen heb!
Mijn moeder is bijna 7 jaar geleden overleden en dit kon ik maar niet verwerken. De kerst stond voor de deur en ik wist niet hoe ik deze dagen door moest komen. Het verwerken van haar dood viel me enorm zwaar, zelfs 7 jaar later. Ik had veel stress, nergens zin in, mijn hoofd zat helemaal vol, ik was snel geïrriteerd, had een kort lontje, snel boos en snel huilen. Met andere woorden ik was helemaal uit balans en zag het niet meer zitten.

Ik kon al vlot bij Judith terecht en vanaf dat moment is er voor mij heel veel veranderd. Ik ging op de behandeltafel liggen en Judith ‘behandelde mijn hoofd’. Ik werd warm van binnen en vrij snel voelde ik rust in mijn hoofd. De Access Bars behandeling heeft me heel goed gedaan. Direct heb ik weer een afspraak gemaakt en nu kom ik nog af en toe bij haar omdat het mij zo goed doet.

Mijn man is trots op mij dat ik stappen ondernomen heb om mij weer beter te voelen. Hij merkt en ziet aan mij dat het mij goed heeft gedaan. Hij voelt dat ik rustiger ben. Volgens hem en mijn omgeving kijk ik helderder uit mijn ogen en straal ik. Nou zo voel ik mij ook! Ik heb rust, ook voel ik me minder emotioneel. Ik voel me werkelijk als herboren, ik voel me heel goed.

Ik raad iedereen die veel mee heeft gemaakt, zich druk maakt, een druk hoofd heeft of niet lekker in z’n vel zit zeker aan om naar Judith te gaan. Judith stelt je direct op je gemak, is een warme vrouw en straalt rust uit.

Dorine

Ik ben superblij met de dingen die Judith in gang heeft gezet!

Tijdje getwijfeld of ik de stap zou nemen om met mijn zoon naar Judith te gaan. Door wat ze op haar site had staan en door de verhalen te lezen van mensen die al bij haar waren geweest heb ik toch de stap durven zetten. Ik ben blij dat we zijn gegaan!

Judith geeft je het gevoel dat je welkom bent. Ze is rustig en vriendelijk. Ze neemt echt de tijd voor je.

Mijn zoon was wat wat onzeker en terughoudend in een aantal dingen. Ze legde mijn zoon eerst van alles uit en daarna mocht hij op de bank gaan liggen. Hij vond het een beetje raar in eerste instantie, maar gaf rustig antwoord op de vragen die Judith af en toe stelde en verder mocht hij lekker blijven liggen.

Na de eerste keer zijn we nog 2 keer geweest. Een paar weken later had ik een gesprek met zijn leerkracht en gaf de leerkracht aan dat onze zoon zo veranderd was de laatste tijd. Hij liet zichzelf meer zien en leek vrolijker.

Ik ben superblij met de dingen die Judith in gang heeft gezet!

Dankbare moeder

Ik kan er nu meer ontspannen mee omgaan en dat is heel fijn

In de krant las ik over de praktijk van Judith. Het ‘loslaten’ waar over werd geschreven sprak mij gelijk aan. Ik heb last van oorsuizen en zou daar graag de focus af willen halen. Deze vraag heb ik bij Judith neergelegd en zij zag zeker mogelijkheden. Bij Judith voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ik heb haar ervaren als een warme, empathische vrouw. De behandelingen gaven mij een heel ontspannen gevoel. Tijdens de behandelingen heb ik tips gekregen die ik kan toepassen op momenten die niet fijn voelen. Door de handvatten van Judith kan ik het gevoel bij een vervelende situatie meer op afstand houden. Het oorsuizen is er nog maar ik kan er nu wel meer ontspannen mee omgaan en dat is heel fijn!

Marleen

Zij heeft mij vooruitgeholpen in mijn ontwikkelingsproces

In 2016 heb ik een aantal coachingssessies met Judith gehad in het kader van mijn persoonlijke ontwikkeling.

De gesprekken met Judith zorgden voor een reflectiemoment en ze hielp mij met het krijgen van inzicht en het duidelijk maken waar ik stond en hoe ver ik eigenlijk al was. De gesprekken, waarin zij een uitstekend klankbord was, heb ik als zeer prettig ervaren en met haar ervaringen en tips heeft zij mij vooruit geholpen in mijn ontwikkelingsproces.

Judith is rustig, luistert goed en vraagt door waar nodig. Dit geeft een prettig gevoel en zorgt ervoor dat je je open kunt stellen en je begrepen voelt.
Haar energie, rust, openheid, constructieve houding, creativiteit, luistervaardigheid, inzichten, ervaringen en positiviteit zijn voor mij pluspunten om je door Judith te laten coachen.

Door haar persoonlijke benadering en oprechtheid wakkerde dit mijn enthousiasme nog meer aan, daarom kan ik Judith van harte aanbevelen!

J. Geerts

Het heeft mij veel rust gebracht…

Via mijn nicht kwam ik in aanraking met het fenomeen Access Bars. Vond het iets vaags, ongrijpbaar. Maar mijn nieuwsgierigheid overwon mijn scepsis.

Ontvangst was hartelijk. Heerlijk gevoel van gastvrijheid. Mocht op de behandeltafel gaan liggen en werd heerlijk toegedekt. Was op mijn gemak, maar nog steeds kritisch. In het begin had ik ook niet het idee dat de sessie wat zou toevoegen of veranderen in mijn leven. Voelde me wel ontspannen, verder niets. Op een bepaald moment kreeg ik pijn in mijn buik. Wilde het liefste opstaan en weggaan. Weg van dit gevoel en deze pijn. Voor ik het kon benoemen barstte ik uit in tranen. Met elke snik voelde ik de pijn afnemen. Er kwam een innerlijke rust voor terug. Heel bijzonder!

Ook in de weken na de eerste sessie merkte ik dat bepaalde situaties minder of geen grip meer op mij hadden. Situaties waar ik eerder van baalde of mij lang bezig hielden kon ik vrij makkelijk naast mij neerleggen.

Voorbeeld, mijn baas sprak mij aan, hij was verbaast dat ik een bepaald project nog niet had afgerond. Er waren echter een aantal zaken die tussendoor opgepakt moesten worden waardoor dit niet was gebeurt. Normaal zou ik dat benoemen en daarnaast duizend en 1 excuses, nu zei ik: daar ben ik nog niet aan toegekomen. Er ontstond een vreemde situatie. Hij wachte op mijn gebruikelijke riedeltje en ik was volkomen rustig en zei niets. Uiteindelijk zei hij oké en liep weg. Voelde voor mij niet als een overwinning, maar als iets heel natuurlijks. Lastig uit te leggen, maar er lag geen lading op de situatie.

De tweede sessie was weer heel anders. Voelde constant een onrust in mijn bovenlichaam. Aan het einde van de sessie was dat voorbij. De sessie was 5 dagen geleden en ik slaap sindsdien hele nachten door. Ook iets onwerkelijks.

Wat mij betreft een aanrader zo’n Access Bars sessie. Judith is een ontzettend lief mens. Trek iets comfortabels aan en ga kijken wat zo’n sessie met jou doet. Het heeft mij veel rust gebracht!

Ilona

Ik kijk anders tegen de dingen aan

Judith helpt je om eventueel anders over bepaalde dingen te gaan denken. De gesprekken heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik ben nu anders tegen dingen aan gaan kijken dan wat ik voorheen deed. Ook heb ik door de gesprekken meer zelfvertrouwen gekregen en geleerd dat ik voor me zelf mag opkomen. Daarnaast is het belangrijk dat je voor ogen hebt, wat voor JOU belangrijk is en niet voor een ander.

Vrouw 20 jaar