Access Bars behandeling

Access Bars behandeling

Ervaar jij strijd, onrust, vermoeidheid of lichamelijke klachten in je leven? Ervaar jij het leven als zwaar en vermoeiend? Zou jij wensen dat er ergens een toverstafje is om dit te veranderen? Óf heb jij gewoon behoefte aan een heerlijk relaxmoment voor jezelf? Een Access Bars behandeling is een geweldige methode om rust en ontspanning in zowel je hoofd als je lijf te krijgen.

Je hoofd bezit 32 drukpunten (Bars) waarin jij onbewust allerlei ballast hebt opgeslagen. Alle oordelen, overtuigingen, emoties, gedachten en aannames die je in je leven eigen hebt gemaakt sla je in die punten op. Je kunt je voorstellen dat er zo blokkades in je lichaam ontstaan, waardoor je minder lekker in je vel komt te zitten.

Tijdens een Access Bars behandeling lig jij heerlijk comfortabel op mijn behandeltafel. Met mijn vingers zal ik deze drukpunten licht aanraken, zodat er weer ruimte komt in jouw systeem en de energie goed kan stromen. Het zal een heerlijk relaxmoment voor jezelf zijn.

Je zult ontspannen, genieten en loslaten. Hoe mooi is dat?

Ik sta graag voor je klaar om jou dit te laten ervaren.

Judith 

Laat je eigen levensenergie weer stromen en voel

de rust, ontspanning en lichtheid

Via mijn nicht kwam ik in aanraking met het fenomeen Access Bars. Vond het iets vaags, ongrijpbaar. Maar mijn nieuwsgierigheid overwon mijn scepsis. Ontvangst was hartelijk. Heerlijk gevoel van gastvrijheid. Mocht op de behandeltafel gaan liggen en werd heerlijk toegedekt. Was op mijn gemak, maar nog steeds kritisch. In het begin had ik ook niet het idee dat de Access Bars behandeling wat zou toevoegen of veranderen in mijn leven. Voelde me wel ontspannen, verder niets. Op een bepaald moment kreeg ik pijn in mijn buik. Wilde het liefste opstaan en weggaan. Weg van dit gevoel en deze pijn. Voor ik het kon benoemen barste ik uit in tranen. Met elke snik voelde ik de pijn afnemen. Er kwam een innerlijke rust voor terug. Heel bijzonder! Ook in de weken na de eerste sessie merkte ik dat bepaalde situaties minder of geen grip meer op mij hadden. Situaties waar ik eerder van baalde of mij lang bezig hielden kon ik vrij makkelijk naast mij neerleggen. Voorbeeld, mijn baas sprak mij aan, hij was verbaast dat ik een bepaald project nog niet had afgerond. Er waren echter een aantal zaken die tussendoor opgepakt moesten worden waardoor dit niet was gebeurt. Normaal zou ik dat benoemen en daarnaast duizend en 1 excuses, nu zei ik: daar ben ik nog niet aan toegekomen. Er ontstond een vreemde situatie. Hij wachtte op mijn gebruikelijke riedeltje en ik was volkomen rustig en zei niets. Uiteindelijk zei hij oké en liep weg. Voelde voor mij niet als een overwinning, maar als iets heel natuurlijks. Lastig uit te leggen, maar er lag geen lading op de situatie.

De tweede sessie was weer heel anders. Voelde constant een onrust in mijn bovenlichaam. Aan het einde van de sessie was dat voorbij. De sessie was 5 dagen geleden en ik slaap sindsdien hele nachten door. Ook iets onwerkelijks.

Wat mij betreft een aanrader zo’n Access Bars behandeling. Judith is een ontzettend lief mens. Trek iets comfortabels aan en ga kijken wat zo’n sessie met jou doet. Het heeft mij veel rust gebracht!

Ilona

Via een vriendin kreeg ik het telefoonnummer van Judith en wat ben ik blij dat ik contact met haar opgenomen heb!
Mijn moeder is bijna 7 jaar geleden overleden en dit kon ik maar niet verwerken. De kerst stond voor de deur en ik wist niet hoe ik deze dagen door moest komen. Het verwerken van haar dood viel me enorm zwaar, zelfs 7 jaar later. Ik had veel stress, nergens zin in, mijn hoofd zat helemaal vol, ik was snel geïrriteerd, had een kort lontje, snel boos en snel huilen. Met andere woorden ik was helemaal uit balans en zag het niet meer zitten.

Ik kon al vlot bij Judith terecht en vanaf dat moment is er voor mij heel veel veranderd. Ik ging op de behandeltafel liggen en Judith ‘behandelde mijn hoofd’. Ik werd warm van binnen en vrij snel voelde ik rust in mijn hoofd. De Access Bars behandeling heeft me heel goed gedaan. Direct heb ik weer een afspraak gemaakt en nu kom ik nog af en toe bij haar omdat het mij zo goed doet.

Mijn man is trots op mij dat ik stappen ondernomen heb om mij weer beter te voelen. Hij merkt en ziet aan mij dat het mij goed heeft gedaan. Hij voelt dat ik rustiger ben. Volgens hem en mijn omgeving kijk ik helderder uit mijn ogen en straal ik. Nou zo voel ik mij ook! Ik heb rust, ook voel ik me minder emotioneel. Ik voel me werkelijk als herboren, ik voel me heel goed.

Ik raad iedereen die veel mee heeft gemaakt, zich druk maakt, een druk hoofd heeft of niet lekker in z’n vel zit zeker aan om naar Judith te gaan. Judith stelt je direct op je gemak, is een warme vrouw en ze straalt rust uit.

Dorine

Wil jij ook een uur ontspannen, genieten en loslaten? Meld je dan voor een heerlijke Access Bars behandeling. Je gaat ontspannen, lichter en energiek naar huis.

Access Bars behandeling

1e sessie: Access Bars uitgebreid
Tijdsduur: 1,5 uur

 110,–

 

vervolgsessie: Access Bars 
Tijdsduur: 1 uur

 90,–

Vergoedingsmogelijkheden vanuit de werkgever

Goed nieuws! De meeste werkgevers hebben (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden. De meeste werkgevers staan open voor initiatief van hun werknemer om ‘beter in hun vel’ te komen.

Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik nog meer doe? Lees meer over mij     

In onderstaande video hoor je wat Access Bars met je kan doen

Op deze sessie zijn de Algemene voorwaarden 2020 van toepassing.