Access Bars VIP

– omdat jij het meer dan waard bent –

Access Bars VIP

Onrust, boosheid, irritatie, negativiteit, alle ballen in de lucht willen/moeten houden, jezelf wegcijferen, geen ‘nee’ kunnen/durven zeggen, altijd maar ‘geven’… 
Vind jij het ook wel eens tijd worden dat de allerbelangrijkste persoon in jouw leven NU aan de beurt is? Word het niet eens hoog nodig tijd dat jij écht gaat LEVEN, dat jij je gaat ontdoen van datgene wat jou niet meer dient?
Ben je bereidt om alle gedachten te laten gaan en dat wat jou beperkt los te laten? Access Bars VIP is voor mensen die meer rust in hun hoofd en lijf willen dit zowel bewust als onbewust willen aanpakken.

Wat als…

  • je hoofd én lichaam nu eens een heerlijke grote schoonmaak krijgen?
  • je hoofd niet meer zo vol zit met belemmerende gedachten, vastzittende emoties en overtuigingen?
  • jij de ruimte hebt om je anders te voelen, te denken, te gedragen en te reageren?
Wat is er dan allemaal mogelijk?

Hoe zou het voor je zijn als…

  • er meer rust in je hoofd komt?
  • je helderder kunt denken?
  • je meer in je kracht staat?
  • je je niet meer zo van de wijs laat brengen?
  • je lekkerder in je vel komt te zitten?
  • je luchtiger naar situaties kijkt?
  • je meer rust in je hele leven ervaart?

Dit is ook haalbaar voor jou! Neem de regie in eigen handen en maak een start om meer lichtheid en blijheid in je leven te ervaren.

 Hoe ga je dat bereiken?

Jij ontvangt een Access Bars VIP sessie. Gedurende 2 uur is ben ik er voor jou om zowel een hulpvraag aan te gaan als een heerlijke Access Bars te ontvangen.
Door te vertellen wat jij kwijt wilt komen er gedachten, gevoelens, etc. naar boven. Hier gaan we gericht mee aan het werk en vervolgens ontvang jij een heerlijke Access Bars sessie, waar onbewust veel ‘ballast’ wordt losgelaten.
De combinatie van Access Bars met het benoemen van een hulpvraag en daar gericht mee aan het werk gaan kan zorgen voor veel meer rust en lichtheid in je leven
Bij een hulpvraag kun je denken aan bijvoorbeeld beter je grenzen aan willen geven, conflicten, anders willen communiceren, moeite met keuzes maken, moeite met feedback geven, inzicht willen in een situatie of wat er voor jou belangrijk is op dit moment.

Access Bars VIP
Access Bars is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.
Dit i.c.m. een hulpvraag aangaan kan enorm krachtig werken!
Wil jij ook meer rust in je systeem en wil je dit zowel bewust als onbewust aanpakken? Dan heb ik een interessante sessie voor jou!

Access Bars VIP

 Een zeer uitgebreide sessie van 2 uur!!

Het aangaan van je hulpvraag én afsluiten met een héérlijke Access Bars sessie

Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie

slechts €150,- 

Gun jezelf een heerlijk opgeruimd gevoel

 

Vergoedingsmogelijkheden vanuit de werkgever

Goed nieuws! De meeste werkgevers hebben (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden. De meeste werkgevers staan open voor initiatief van hun werknemers om ‘beter in hun vel’ te komen.