Access Bars en Wetenschappelijk onderzoek

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door een Access Bars sessie te ontvangen, de mate van angst en depressie met ruim 80% afnemen. (Dr. Terrie Hope PhD. CFMW)

 

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren. (Dr. Jeffrey Fannin et al)

 

wetenschappelijk onderzoek
Wetenschappelijk onderzoek

De wetenschap vertelt ons ook dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ovaal-vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke ronde vorm. Dit genereert gezondheid in het lichaam.

Onderstaande video geeft een overzicht van wat er gebeurt in de hersenen voor en na een Access Bars sessie, door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin, gepresenteerd met Gary Douglas & dr. Dain Heer, die Access Consciousness® opgericht en gecreëerd hebben. Het werd gefilmd op de Secret Knock-conferentie in San Diego, Verenigde Staten in maart 2015.

Dr. Jeffrey L. Fannin is werkzaam op het gebied van de neurowetenschappen,  en analyseert al meer dan 15 jaar hersenen en kennis. Hij is de oprichter van het Center for Cognitive Enhancement . Hij besloot om een ​​geïmproviseerde analyse te doen van wat er bij een persoon gebeurt in de hersenen na een enkele Bars sessie. Wat hij vond was zo fenomenaal dat het hem totaal verbaasde!

 

De Bars® zijn de kern en het fundament van Access Consciousness®. Een Access Bars sessie kan het begin zijn van een groots avontuur en je kunt het toevoegen aan je leven om je te helpen meer gemak te creëren in jouw leven.

De Bars® zijn 32 banen van energie die door en rondom je hoofd lopen en verbonden zijn met verschillende aspecten van je leven. We noemen al deze punten en banen die wij aanraken “De Bars”.  Deze banen slaan de elektromagnetische component op van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit over iets hebt gehad. Door de Bars zachtjes aan te raken wordt deze elektrische lading afgevoerd en komt er meer ruimte voor jou om te kiezen wat je werkelijk wilt.

Welke bijdrage kan Access Bars voor jou zijn?

Access Bars is voor jong en oud. Baby’s, kinderen, jong-volwassenen, volwassenen, zwangeren en bejaarden kunnen moeiteloos zonder problemen of beperkingen de voordelen ervaren van deze mooie therapievorm.

Kijk maar eens bij mijn aanbod.