Energetische Facelift,
een bijzonder lichaamsproces

 

 Laat je van binnenuit weer stralen

 

 

De officële naam van dit Access Body Process is Energetische Facelift. Zelf vind ik dat deze naam zichzelf tekort doet.
Deze behandeling van Access Consciousness maakt gebruik van maar liefst 29 verschillende energieën, die via je gezicht en hals op je hele lichaam werken. Ál jouw lichaamscellen, dus niet alleen die van jouw gezicht en hals, kunnen herstellen, verlevendigen en verjongen! De energieën waarmee ik werk zijn er speciaal voor om de gevolgen van stress, zwaartekracht en veroudering te transformeren.

Je lichaam gaat verjongen en de uiterlijke kenmerken van veroudering worden tegengegaan. Het proces heeft een diepe, helende werking op het héle lichaam! 

 

Hoe gaat een Energetische Facelift in zijn werk?

De Energetische Facelift is een ‘hands-on’ behandeling, een zachte aanraking van je gezicht en je nek. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van 29 krachtige energieën die via je nek en hoofd aangeboden worden en door je hele lichaam heen werken. 20 lichaamsprocessen worden gelijktijdig geactiveerd en doen vooral hun werk op celniveau. Deze behandeling zorgt voor ontlading van de cellen en moleculen. Als je lichaam tot op celniveau stress los kan laten, zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

Na een behandeling ga je weer energiek en met een jonge frisse uitstraling de deur uit. Je zult meer rust, energie en helderheid ervaren.
Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, meer stabiliteit en een ‘lift’ in hun hele leven.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals problemen met de overgang, hormoonhuishouding, spijsvertering, gezichtsvermogen, concentratie, haaruitval, beweeglijkheid van het lichaam, slaapstoornissen, etc.

 

Kan jouw lichaam ook een diepe, helende werking gebruiken?

 

Klik op onderstaande button om een afspraak te maken met mij.

Het is ruim een uur ontspannen, genieten en loslaten. Een écht cadeau voor jezelf!

Je gaat energiek en met een jonge frisse uitstraling de deur uit.
Je zult meer rust, energie en helderheid ervaren.

Kosten van één sessie: €90,–