Access Bars Overijssel

 

Access Bars: dé methode om rust in je hoofd en lijf te krijgen.

 

Access Bars blijkt effectief te zijn bij o.a een vol hoofd, overprikkeling, piekeren, stress, onrust, (faal)angst, depressies, slaapproblemen, een negatief zelfbeeld en nog veel meer.

Wat is Access Bars?

Access Bars ® is een ontspannende behandeling waarbij je, door 32 punten op het hoofd zachtjes aan te raken, belemmerende overtuigingen, patronen, gedachtes en emoties op een milde manier ontlaadt. Hierdoor ontstaat er meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en lichaam.

Het draagt onder andere bij aan vermindering van een vol hoofd, overprikkeling, piekeren, stress, onrust, angst, depressies, het verbetert het slapen én het zelfbeeld. 

Effectief tegen

N

Een vol hoofd

N
Overprikkeling
N
Piekeren
N
Stress
N
Onrust
N
(Faal)angst
N
Depressie / Burn-out
N
Vermoeidheid
N

Slaapproblemen

N

Laag zelfbeeld

N

Communicatie problemen

 

Voor wie?

Baby’s, kinderen, jong-volwassenen, volwassenen, zwangeren en bejaarden kunnen moeiteloos zonder problemen of beperkingen de voordelen ervaren van deze mooie therapievorm.

 

N
Baby’s
N
Kinderen
N
Zwangeren
N
Volwassenen
N
Bejaarden
Kind krijgt Access Bars behandeling in Holten Overijssel / Salland / Twente

“Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat door het ‘runnen’ van de Bars angst en depressieve klachten met meer dan 80% afnemen”.

Vrouw krijgt Access Bars behandeling in Holten Overijssel / Salland / Twente

Judith Neurink uit Holten heeft een praktijk in Access Bars

Logo Top in Balans praktijk voor Access Bars in Overijssel / Salland / Twente
Judith Post-Neurink geeft Access Bars in Overijssel / Salland / Twente / Holten

In Overijssel kun je Access Bars behandelingen ontvangen bij Judith Neurink in Holten. Haar prachtige praktijk nodigt menigeen uit om een uur heerlijk te ontspannen en dan alles los te laten wat hen niet meer dient. Alle opgebouwde ballast, alle beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, etc. mag losgelaten worden.
Judith heeft veel ervaring en werkt heel intuïtief, waardoor zij een bijzondere bijdrage kan zijn voor een ieder die een verandering wenst in zijn/haar leven.
Baby’s, kinderen, jong-volwassenen, volwassenen, zwangeren en bejaarden kunnen moeiteloos, zonder problemen of beperkingen de voordelen ervaren van deze mooie therapievorm.

Wat cliënten zeggen…

Na 2 behandelingen hadden we onze ‘oude’ zoon weer terug

Door de Access Bars werd hij weer vrolijk en verdween de angst dat hij zou zakken voor zijn examen.
Hij kreeg rust in zijn gedachten, kon weer normaal leren en leerstof tot zich nemen.
Fysiek was hij weer ‘gezond’, niet ziek zijn van de gedachten.
Wij zijn heel blij dat Judith op ons pad is gekomen.

Moeder 16 jr zoon

 

Een hele bijzondere, fijne en mooie ervaring

Na de behandeling leek het alsof er meer ruimte in mijn hoofd zat. De pieker dingen welke er kwamen leken veel meer te zijn afgevlakt en niet meer zo op de voorgrond.

Een hele bijzondere, fijne en mooie ervaring…… ik kan het iedereen aanraden!

Bianca

Alle negativiteit stroomt uit mijn hoofd

Het is bijna niet te bevatten, maar de negativiteit van anderen trek ik mij niet meer aan. Wat anderen denken en zeggen kan ik makkelijker naast mij neerleggen. Ook slaap ik veel beter, Het piekeren ’s nachts is veel minder.

De Access Bars sessie én dat wat Judith mij aangereikt heeft werken super!

Betsie

Ik voel me werkelijk als herboren

Ik had veel stress, nergens zin in, mijn hoofd zat helemaal vol, ik was snel geïrriteerd, had een kort lontje, snel boos en snel huilen. Ik zag het niet meer zitten.

Ik kon al vlot bij Judith terecht en vanaf dat moment is er voor mij heel veel veranderd. De Access Bars behandeling heeft me heel goed gedaan.

Volgens mijn omgeving kijk ik helderder uit mijn ogen en straal ik. Nou zo voel ik mij ook! Ik heb rust, ook voel ik me minder emotioneel. Ik voel me werkelijk als herboren, ik voel me heel goed.

Dorine

Vrij van watervrees

Mijn dochtertje zit op zwemles en durfde absoluut niet met haar hoofd onder water.

Wij gaan naar Judith en ze mag heerlijk liggen op de behandeltafel.
Judith raakt haar hoofd zachtjes aan en mijn dochtertje doet haar duim in de mond en valt zelfs in slaap.

’s Middags had ze weer zwemles en ik werd bij de badjuf geroepen. Mijn dochter had de hele les keurig meegedaan, onder water gedoken en met bortstcrawl goed haar gezicht in het water gedaan!! Dit had ik niet voor mogelijk gehouden…

Moeder 6 jr dochter
 

Judith is…

… een warme, lieve, vriendelijke persoonlijkheid, betrokken en zonder oordeel. Ik ben blij dat ik een afspraak bij haar heb gemaakt; het heeft mij weer rust in mijn hoofd gebracht en met de handvatten die ze mij heeft aangereikt kan ik weer verder.

 … rustig, luistert goed en vraagt door waar nodig. Dit geeft een prettig gevoel en zorgt ervoor dat je je open kunt stellen en je begrepen voelt.

Haar energie, rust, openheid, constructieve houding, creativiteit, luistervaardigheid, inzichten, ervaringen en positiviteit zijn voor mij pluspunten om je door Judith te laten begeleiden.

Bel: 06 21484947

Judith Neurink
Schuttersweg 17 Holten

Bezoek website

Top in Balans

Meer ervaringen

De praktijkruimte van Top in Balans waar Judith de Access Bars behandelingen geeft bevindt zich in Holten. Holten ligt in Overijssel in het mooie Salland. De grens met Twente is nabij. Plaatsen dichtbij Holten zijn: Rijssen, Nijverdal, Raalte, Heeten, Nieuw Heeten, Hellendoorn, Wierden, Almelo, Hengelo, Hof van Twente (Markelo, Goor, Diepenheim), Lochem, Laren, Deventer…