Access Bars in Overijssel

(Rijssen/Holten)

Locatie Access Bars in Overijssel Salland Twente
Locatie Access Bars Overijssel Holten Twente Salland

Judith Neurink
Schuttersweg 13 Holten

Access Bars® Practitioner en Facilitator
Access Consciousness®
Coaching & counseling
Numerologie
Workshops en Trainingen

In Overijssel kun je Access Bars behandelingen ontvangen bij Judith Neurink in Holten. Haar prachtige praktijk nodigt menigeen uit om een uur heerlijk te ontspannen en dan alles los te laten wat hen niet meer dient. Alle opgebouwde ballast, alle beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, etc. mag losgelaten worden. Access Bars kan een uitkomst bieden bij voor kinderen en volwassen… een vol hoofd, onrust, stress, angst, faalangst en nog veel meer ballast, kunnen in enkele behandelingen drastisch verminderen.
Judith heeft veel ervaring en werkt heel intuïtief, waardoor zij een bijzondere bijdrage kan zijn voor een ieder die een verandering wenst in zijn/haar leven.
Baby’s, kinderen, jong-volwassenen, volwassenen, zwangeren en bejaarden kunnen moeiteloos zonder problemen of beperkingen de voordelen ervaren van deze mooie therapievorm.

Locatie Access Bars Overijssel Holten Twente Salland

Aanvullend op de Access Bars behandelingen geeft ze ook Numerologie sessies, coaching & couselings consulten, energetische lichaamsprocessen, workshops en training voor een ieder die deze prachtige therapievorm Access Bars zelf wil leren.

 

Na 2 behandelingen hadden we onze ‘oude’ zoon weer terug

Mijn zoon is een jongen van perfectie. Hij is zeer prestatiegericht, doet er veel voor en het leren gaat hem makkelijk af.

Twee weken voor de examens veranderde zijn gedrag:
Hij werd steeds stiller en kon nog maar aan 1 ding denken; dat hij zou zakken voor het examen terwijl hij met allemaal zevens en achten het examen in ging.
Een week voor zijn examen werd hij er geestelijk en lichamelijk ook ziek van. Hij kon niet meer werken, ging overgeven, lag alleen nog maar in bed en had nergens meer zin aan, zelfs niet meer afspreken met zijn vrienden. >>> Lees verder

Moeder 16 jr zoon

Access Bars in Overijssel, Coaching & Counseling, Numerologie, Training bij Top in Balans Holten
Access Bars behandeling in Overijssel / Salland / Twente bij Top in Balans

Aan de voet van de Holterberg ligt het prachtige plaatsje Holten.

Nabijgelegen plaatsen zijn: Rijssen, Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Almelo, Hengelo, Hof van Twente (Markelo, Goor, Diepenheim), Lochem, Laren, Deventer…

Holten ligt nabij de A1 en heeft een eigen NS station. Vanuit de praktijk Top in Balans loop je zo de Holterberg in voor een heerlijke wandeling.

Bel: 06 21484947

Judith Neurink
Schuttersweg 17 Holten

Bezoek website

Top in Balans

Meer ervaringen

Logo Top in Balans Access Bars Overijssel