1-daagse Access Bars Training / Class

Dé tool om het leven van anderen én jezelf leuker, fijner en lichter te maken

 

Wat als je meer gemak en plezier zou kunnen hebben, meer rust en ontspanning in je hoofd en lichaam? En alles wat jou hierin blokkeert kunt laten gaan, kunt loslaten? Hoe zou jouw leven er dan uitzien?
Kom naar het prachtige Holten in Overijssel (Salland / Twente) en ervaar deze Access Bars Training / Class zelf.

 

Wil jij een prachtige energetische behandeling in één dag leren die zorgt voor rust en ruimte in hoofd en lichaam? En die jij ná deze dag kunt aanbieden vanuit jouw praktijk en/of aan je gezin, familie en vrienden? 

Dan is déze Access Bars Training echt iets voor jou!

Hoeveel mensen hebben last van een vol hoofd, spanning, onrust…?
Zowel het geven als ontvangen van een Access Bars Behandeling zorgt voor ontlading van alles wat jou niet meer dient. Denk daarbij aan negatieve gedachten, emoties, beperkende overtuigingen, oordelen en conclusies. Je zet je hierdoor vast en dat geeft vele beperkingen. 

Hoe gaaf is het als jij de tools in handen hebt om het leven van jezelf én anderen leuker, fijner en lichter te maken?

Access Bars® is een ontspannende behandeling waarbij je, door 32 punten op het hoofd zachtjes aan te raken, belemmerende overtuigingen, patronen, gedachtes en emoties op een milde manier ontlaadt. Hierdoor ontstaat er meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en lichaam, waardoor je nieuwe keuzes creëert.
Het draagt onder andere bij aan vermindering van een vol hoofd, overprikkeling, piekeren, stress, onrust, angst, depressies, het verbetert het slapen én het zelfbeeld.

Access Bars Training
Access Bars Training

De wetenschap vertelt ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ovaal-vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke ronde vorm. Dit genereert gezondheid in het lichaam.

Met de Bars heb je een mega praktische tool in handen die een bijdrage kan zijn voor jezelf, je omgeving en eventuele cliënten. Een Bars sessie zorgt niet alleen voor meer rust in je hoofd en je lijf, maar vooral ook voor ruimte in je hele wezen. De ontstane ruimte zorgt ervoor dat je in staat bent met meer gemak keuzes te maken vanuit je gevoel, je intuïtie te volgen en zaken vanuit een ander gezichtspunt te zien. Want hoe zou het zijn om aardiger en gemakkelijker te zijn voor jezelf én je omgeving? 

Gun jij het jezelf om een dag heerlijk te genieten en ook nog een praktische tool te leren voor nog meer ontspanning, groei en bloei? Doe dan mee met de Access Bars Training / Class en kom het ervaren… Heb je kinderen voor wie de Bars Class een bijdrage kan zijn? Zij kunnen ook meedoen als ze hier (zelf) voor kiezen.

Aangezien ik zelf een aantal Access Bars behandelingen heb gehad bij Judith, smaakte dit naar meer en heb ik me aangemeld voor de Access Bars Training / Class.

Ik had er ontzettend veel zin in en heb het op mij af laten komen zonder verwachtingen.

Access Bars heeft mij meer rust en bewustzijn gebracht in de zin van, wat is er mogelijk …?
Heerlijk al die Tools die er worden aangereikt en ik wilde ze het liefst ook meteen allemaal toepassen ?daarom ook heel erg blij met het Bars Handboek want zo kan je alles nog eens rustig doornemen. De Access geven is een kwestie van veel oefenen en doen.

Ik kan terugkijken op een mooie en bijzondere dag die ook weer veel teweeg heeft gebracht bij mij. Ik was de dagen erna niet leuk en snel geïrriteerd maar ondertussen is er weer balans en een paar veranderingen die ik eerst niet voor mogelijk had gehouden, hebben echt plaatsgevonden (zo bijzonder)?.

Judith kan ik omschrijven als een warme, lieve, en vriendelijke persoonlijkheid die alles heel goed kan verwoorden en onderbouwen. Haar prettige stem geeft zoveel rust, wat ik als erg fijn heb ervaren tijdens deze Access Bars Training / Class.

De locatie was meer dan oké een hele mooie ruimte en heerlijk in het buitengebied van Markelo. Er werd vermeld dat het een eenvoudige lunch was maar niets is minder waar het was een zeer uitgebreide en niet te vergeten verzorgde lunch!

Liefs José

Iedereen kan het leren
Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is. Je leert waar alle punten precies te vinden zijn en waar ze voor staan. Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken. Alleen dit al is een enorm cadeau voor jezelf!

Access Bars Training bij Top in Balans Overijssel
Access Bars Training

 

 

 

Na het volgen van een Access Bars Training / Class ben je een officiële Bars Practitioner en mag je Bars Sessies geven aan wie jij wilt.

Stel je eens voor dat je zelf behandelingen zou kunnen geven aan je kind, je partner, een vriend(in) of zelfs vanuit je praktijk. Hoe gaaf is dat!

Tip: Leer het samen met een vriend, vriendin, collega of familielid! Dan kan je ook elkaar Access Bars sessies geven 🙂

 

 Inhoud van de Training / Class: 

 • Uitleg Access Bars® / Access Consciousness®
 • Je leert waar alle 32 punten zitten op het hoofd
 • Je geeft 2 keer een Access Bars behandeling 🙂
 • Je ontvangt 2 keer een Access Bars behandeling 🙂
 • Je krijgt bruikbare tools om meteen toe te passen
 • Je ontvangt een uitgebreide Access Consciousness Bars manual om thuis rustig na te lezen
 • Een instructiekaart waar je alle punten van de handposities op vindt om tijdens het geven van een behandeling na deze dag erbij te houden.
 • Je ontvangt een officieel erkend certificaat, waardoor je direct als Access Bars practitioner aan de slag kunt
 • Officiële registratie bij Access Consciousness in Amerika
 • Je kunt lid worden van een Access Bars Practitioner Facebook groep, waar je al je vragen kunt stellen en waar andere
  interessante tools met je gedeeld worden

 

Praktische informatie

 

 • Trek makkelijk zittende kleding aan
 • Tijdens de training is er koffie, thee, water en verschillende zoete en hartige versnaperingen.
 • Een eenvoudige lunch wordt verzorgd

Wat kan de Access Bars Training jou opleveren? 

 • Meer (innerlijke) rust en ruimte
 • diepe ontspanning
 • Een leeg hoofd
 • Meer bewustzijn
 • Makkelijker keuzes maken
 • Meer gemak & flow in je leven
 • Meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten
 • EN je kunt direct aan de slag om anderen een Bars sessie te geven. Hoe gaaf is dat?!

 

 

Investering

De investering is 380 euro.

Heb je de Class al eerder gedaan of ben je 16-17 jaar, dan is de investering 190 euro.
Voor kinderen is de deelname gratis bij een betalende ouder.
(Prijzen zijn vastgesteld door Access Consciousness® en zijn wereldwijd hetzelfde)

Voor deze training hanteren wij een betaling vooraf. Als jouw betaling binnen is, is jouw plaats en deelname aan de Access Bars Class officieel bevestigd.

 

Wanneer is de eerstvolgende Access Bars Training / Class?

De eerstvolgende Access Bars Class wordt gegeven in overleg

Heb je wel belangstelling, maar kun je niet op één van deze data, neem dan contact met mij op en samen gaan we kijken wat er mogelijk is.

Wat voor bijdrage kan een Bars® Class voor jou en jouw leven zijn?

Onderstaande video geeft je nog meer info over de 1-daagse Access Bars Class

In onderstaande video hoor je wat Access Bars met je kan doen